Anak Pandai, Ibu Senang


Jendela cuti persekolahan dah sampai penghujung. Persiapan untuk anak pergi ke sekolah dah settle ? ๐Ÿค” alat tulis, buku, baju sekolah baru, beg, kasut dan lain lain.
.
Ingat tu baru peralatan atau keperluan untuk sekolah.
.
Dari segi KECERDASAN anak anda? ๐Ÿคจ
.
Vachoc 10 Plus diperkaya dengan makanan sunnah yang mengandungi ginkgo biloba yang sangat bagus untuk pertumbuhan minda anak anda. Malah bukan itu sahaja ia juga memberi tenaga untuk anak anda supaya kekal aktif.
.
Salah seorang pengguna berpuas hati dengan keberkesanan produk ellVita VACHOC 10 PLUS. .
.
#anakpandaiibusenang
#ellVitaHouseOfNature

Jom Kekal Sihat


Nak kekal sihat, jom amalkan minum G-Storm..

haaa.. Kenapa istimewa sangat?? Sebabbb ia mempunyai 22 makanan premium hanya amalkan minum G-Storm kita dapat kurangkan pemakanan yang tidak sihat ๐Ÿ˜‰ sooo apa tunggu lagi jom beli sekarang ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Mengurangkan Berat Badan


Walaupun susu kambing mengandungi kadar lemak asid yang lebih banyak berbanding dengan susu lembu, tetapi sebenarnya ia mengandungi kadar lemak yang lebih kurang.

Perkara ini membawa maksud bahawa susu kambing boleh membantu orang untuk mengurangkan berat badan, tanpa menjejaskan kesihatan mereka.

#tipskurusbersamaORGALACVANILLA
#Temankesihatananda
#ellVitahouseofnature

Free Gift Calendar 2018

Wanna get free islamic calender 2018?
contact our authorised dealer now!

        http://www.ellvita.com/pengedar2.html

...purchasing any of ellVita product! u will get it for FREE
...
#ellVitahouseofnature

Terima kasih Ahmad Fadzli Bakar Far East


Terus amalkan ellVita

Sebagai satu permulaan gaya hidup sihat
Dalam menjaga segala nikmat tubuh badan yang Allah kurnikan buat kita semua

Sama-sama kita menjadi ejen dalam menyebarkan sesuatu yang baik kepada masyarakat!
Semoga terus sukses dalam kerjaya nasyid dan apa jua yang dilakukan.
Juga dikurniakan nikmat sihat seisi keluarga

#ellVitahouseofnature

BARU SETAHUN JAGUNG DAH MENGALAHKAN BRAND TERNAMA?


.
Tahukah anda... 
ellVita ni baru nak sambut BIRTHDAY pertama!!
Tapi kewujudan nya dah macam bertahun-tahun kan..
...
Sebab apa?
kerana, ellVita TASTY, TESTED & TRUSTED
Diterima baik oleh masyarakat Malaysia & Singapura
...
ellVita di yakini ramai
Berkesan dan telah membantu para ibu, anak-anak, wanita, lelaki, pasangan ikhtiar zuriat, warga emas dan semua lahhh..
...
Hari-hari tangan mesti gatal nak tekan web ellVita yg cun melecun ni! www.ellvita.com.my
Tengok2 viewers dah banyak...Wow!!
...
Alhamdulillah ellVita diterima ramai. Dan semakin berkembang dengan maju & pesat!
Tahniah juga kepada para Diamond, Gold yang menjadi pengedar SAH ellVita serata Malaysia.
...
Keep moving and keep supporting us..
and we promise to keep inspiring you!
...
#ellVitaHouseOfNature 
#ellVitaRevolusiBaruSusuKambing
#ellVitaTastyTestedTrusted

Nak Kacak-Bergaya??

Nak Kacak-Bergaya ??
Jangan asyik minum kopi dan ngeteh saja
Kena amalkan minum susu
...
Susu membekalkan kalsium, mineral, vitamin dan macam2 lagi nutrisi. Susu kambing pula minuman para anbiya'
Patutlah org dulu-dulu kuat-gagah-perkasa!
...
Jom amalkan yang betul
Betulkan amalan yg lama
Tak salah mencuba!
...
Cubalah ellVita, Pasti jatuh 
.
#ellVitahouseofnature
#RevolusiBaruSusuKambing
#ellVitaSusuOrganikNo1Malaysia

Nak cantik tiada jalan shortCUT

Nak cantik tiada jalan shortCUT

Kalau nak CEPAT 
nanti jangan terkejut jika ada BAD effect

Biar cantik dari dalam
Tak payah tepek-tepek
Glowing from inside.
.
Premium Berry~ Ratu Hati ku~
.
#ellVitahouseofnature
#ellVitaPremiumBerry15Dalam1

Someone from far-far away...


ellVita ni menjadi 'kegilaan' ramai bukan sahaja di Malaysia tetapi di negara lain. 
.
Pelanggan dari Singapura, Indonesia dan Brunei juga ada order!! 
Alhamdulillah untuk produk TASTY, TESTED & TRUSTED!
.
Someone from far-far away...
Now, vachoc, premium berry and orgalac become the most famous and popular demand among customer.
.
Don't you know that drinking ellVita products make you sihat dan kuat? So bila nak jadikan amalan??
.
.
#ellVitahouseofnature
#ellVitaRevolusiBaruSusuKambing

Boboy atau Gegirl?

Mama dan Papa nak mana satu...
Boboy atau Gegirl? 
...
Tak kisah mana satu pun
Yang penting DIDIK betul-betul
Jadi SOLEH dan SOLEHAH.
...
Yang membantu kita nanti di alam barzakh
Menjadi permata di alam dunia
...
Jika masih merungut cuba ingat masih ada yg belum punya rezeki
Masih ada yang ternanti-nanti
Masih ada yg hilang tidak berganti
...
Bersyukur atas apa sahaja kurniaan Allah..
Jadilah seorang pemegang amanah
...
Nak hidup lebih indah?
jadikan ellVita teman harian anda... 
.
#ellVitaTastyTestedTrusted

POSTER ELLVITA ORGALAC VANILA

Assalamualaikum ๐Ÿ˜Š
Orgalac Vanila sesuai untuk ibu mengandung yang inginkan perisa Vanila

POSTER UMUM ORGALAC VANILA




















KELEBIHAN ORGALAC VANILA













ORGALAC VANILA DAPAT MEMBANTU







POSTER INSTAGRAM


1



2



3



4



5



6



7



8



9



10



11





Disclamer

Blog ellVita Susu Kambing adalah blog rasmi bagi produk keluaran i-Sihat Resources. Dari semasa ke semasa admin akan kongsikan tips gaya hidup sihat dengan mengamalkan pemakanan yang sihat dan mengikut sunnah Rasulullah s.a.w.

Amalkan minum susu kambing, sihat dapat, pahala pun dapat... Insya-Allah...

Amaran: Sekiranya anda mempunyai alahan pada hasil tenusu, sila dapatkan nasihat doktor sebelum mencuba apa-apa produk hasil tenusu.. Pihak admin tidak bertanggungjawab ke atas kesan sampingan yang mungkin dihadapi oleh anda.. Perkongsian dalam blog adalah berdasarkan pengalaman admin mengamalkan i-Sihat Susu Kambing dan testimoni dari pelanggan..
Powered by Blogger.