BARU SETAHUN JAGUNG DAH MENGALAHKAN BRAND TERNAMA?


.
Tahukah anda... 
ellVita ni baru nak sambut BIRTHDAY pertama!!
Tapi kewujudan nya dah macam bertahun-tahun kan..
...
Sebab apa?
kerana, ellVita TASTY, TESTED & TRUSTED
Diterima baik oleh masyarakat Malaysia & Singapura
...
ellVita di yakini ramai
Berkesan dan telah membantu para ibu, anak-anak, wanita, lelaki, pasangan ikhtiar zuriat, warga emas dan semua lahhh..
...
Hari-hari tangan mesti gatal nak tekan web ellVita yg cun melecun ni! www.ellvita.com.my
Tengok2 viewers dah banyak...Wow!!
...
Alhamdulillah ellVita diterima ramai. Dan semakin berkembang dengan maju & pesat!
Tahniah juga kepada para Diamond, Gold yang menjadi pengedar SAH ellVita serata Malaysia.
...
Keep moving and keep supporting us..
and we promise to keep inspiring you!
...
#ellVitaHouseOfNature 
#ellVitaRevolusiBaruSusuKambing
#ellVitaTastyTestedTrusted

0 comments:

Post a Comment

Disclamer

Blog ellVita Susu Kambing adalah blog rasmi bagi produk keluaran i-Sihat Resources. Dari semasa ke semasa admin akan kongsikan tips gaya hidup sihat dengan mengamalkan pemakanan yang sihat dan mengikut sunnah Rasulullah s.a.w.

Amalkan minum susu kambing, sihat dapat, pahala pun dapat... Insya-Allah...

Amaran: Sekiranya anda mempunyai alahan pada hasil tenusu, sila dapatkan nasihat doktor sebelum mencuba apa-apa produk hasil tenusu.. Pihak admin tidak bertanggungjawab ke atas kesan sampingan yang mungkin dihadapi oleh anda.. Perkongsian dalam blog adalah berdasarkan pengalaman admin mengamalkan i-Sihat Susu Kambing dan testimoni dari pelanggan..

VideoBar

This content isn't available over encrypted connections yet.
Powered by Blogger.