LIMA TAHUN PERUT KENA HIRIS MACAM KENA SIHIR/SANTAU


Selalu sakit macam kena hiris pisau . Lima tahun rasa sakit yang amat sangat. Sampai suatu hari tekad pergi jumpa bomoh. Takut juga kalau kena santau ke sihir. Bomoh tu kata bukan santau atau sihir dia sendiri pun tak tahu. 
.
Rupa rupanya 😱
.
Kena gastrik selama lima tahun. Memang sakit sangat bila ada gastrik ni. perut kembung rasa kena cakar pun ada kena hiris dengan pisau pun ada memang tak tahan. Akhirnya jumpa Doktor dan mengesahkan sakit yang saya hidapi adalah gastrik.
.
Betul orang kata mencegah lebih baik daripada mengubati.
.
#makeyourtummyhappy

#ellVitahouseofnature

0 comments:

Post a Comment

Disclamer

Blog ellVita Susu Kambing adalah blog rasmi bagi produk keluaran i-Sihat Resources. Dari semasa ke semasa admin akan kongsikan tips gaya hidup sihat dengan mengamalkan pemakanan yang sihat dan mengikut sunnah Rasulullah s.a.w.

Amalkan minum susu kambing, sihat dapat, pahala pun dapat... Insya-Allah...

Amaran: Sekiranya anda mempunyai alahan pada hasil tenusu, sila dapatkan nasihat doktor sebelum mencuba apa-apa produk hasil tenusu.. Pihak admin tidak bertanggungjawab ke atas kesan sampingan yang mungkin dihadapi oleh anda.. Perkongsian dalam blog adalah berdasarkan pengalaman admin mengamalkan i-Sihat Susu Kambing dan testimoni dari pelanggan..
Powered by Blogger.