WAJIB BACA !! BERTAHUN TAHUN KAHWIN TAPI BELUM ADA CAHAYA MATA ??


--------------------------------------------------------------------------------------

.

Memang menjadi lumrah setiap pasangan untuk mendapat cahaya mata. Memang redha dan pasrah atas segala ketentuan Ilahi, tapi pada masa yang sama kita masih ikhtiar untuk hamil.
.
DrZara masih ingat lagi pada Kak Ijah kawan sekerja , walaupun dah hampir 5 tahun berkahwin, Kak ijah masih belum mendapat zuriat. Sedih bila dengar.
.
------------------------------------------------------------------------
| Di bawah adalah TIPS yang DrZara ingin kongsikan |
------------------------------------------------------------------------

✔️ Jaga Pemakanan
✔️ Kawal Berat Badan
✔️ Ketahui Waktu Subur
✔️ Lakukan Hubungan Intim Dengan Kerap
✔️ Berjumpa Dengan Doktor Pakar
✔️ Elakkan Stress
✔️ Elakkan Rokok
✔️ Elakkan Pengambilan Kafein
✔️ Berdoa Kepada Allah
✔️ Amalkan Vachoc 10 Plus

.

‼️ Tapi jangan pernah putus asa sebab takdir Allah yang tentukan. Tapi alhamdulillah selepas 5 tahun dorang menunggu cahaya mata.
.

AKHIRNYA cahaya mata pertama Kak ijah 👨‍👩‍👦

.

Kak ijah buka cerita yang dia amalkan VACHOC 10 PLUS yang saya bagi selama 6 bulan je dah dapat baby boyy. Alhamdulillah DrZara pun tumpang happy sekali.

.

Tengah cari produk untuk IKHTIAR HAMIL ??
.

VACHOC 10 PLUS lah jawapannya 😊👍
.

Diperkaya dengan 10 makanan sunnah seperti :

✔️ Ginko Biloba
✔️ Buah Delima
✔️ Buah Zaiton
✔️ Kurma
✔️ Buah Tiin
✔️ Kismis
✔️ Badam
✔️ Saffron
✔️ Habbatus Sauda
✔️ Manna

.

Kesemua 10 makanan Sunnah di dalam Vachoc adalah untuk menyuburkan pasangan Ikhtiar Hamil. Tak salah untuk mencuba dengan makanan sunnah yang kita tahu tentang khasiatnya.
.
Lihat testimoni di bawah yang berjaya hamil lepas amalkan Vachoc 10 Plus. 👇


Dengan izin Allah
.
Whatsapp " Saya nak " hantar ke " 019 2020 911 ''
.
JOM IKHTIAR HAMIL

#semogaALLAHpermudahkanurusan
#ellVitatastytestedtrusted
#ellVitahouseofnature

0 comments:

Post a Comment

Disclamer

Blog ellVita Susu Kambing adalah blog rasmi bagi produk keluaran i-Sihat Resources. Dari semasa ke semasa admin akan kongsikan tips gaya hidup sihat dengan mengamalkan pemakanan yang sihat dan mengikut sunnah Rasulullah s.a.w.

Amalkan minum susu kambing, sihat dapat, pahala pun dapat... Insya-Allah...

Amaran: Sekiranya anda mempunyai alahan pada hasil tenusu, sila dapatkan nasihat doktor sebelum mencuba apa-apa produk hasil tenusu.. Pihak admin tidak bertanggungjawab ke atas kesan sampingan yang mungkin dihadapi oleh anda.. Perkongsian dalam blog adalah berdasarkan pengalaman admin mengamalkan i-Sihat Susu Kambing dan testimoni dari pelanggan..

VideoBar

This content isn't available over encrypted connections yet.
Powered by Blogger.