PROMOSI AWAL MUHARAM

Assalammualikum.. 

Bersempena Awal Muharam pada hari Ahad (2 Oktober 2016) HQ i-Sihat Resources bermurah hati untuk membuat PROMO HADIAH AWAL MUHARAM dan sedekah kepada pelanggan.

Oleh itu, diumumkan pada hari esok harga i-Sihat susu kambing Asli dan i-Sihat susu kambing Vachoc Plus 10 akan diturunkan kepada RM35 sekotak 500 gram.. Diskaun sebanyak RM10 sekotak.. Wooooowwww.. HEBATNYA!!!

Manakala Premium Berry 15 dalam 1 diturunkan kepada RM50 sekotak 500 gram.. Diskaun sebanyak RM5.. Wooooowwww.. Hebat memang HEBAT!!!!

Belian promosi ini hanya boleh dibuat terus kepada HQ dan Ahli Minion Sahaja.. Pembelian daripada ejen tidak termasuk dalam terma syarat.

Belian Promosi ini hanya sah dibuat pada hari Ahad (2 Oktober 2016) SAHAJA... Sebelum atau selepas tarikh tersebut tidak akan dikira / tidak sah.

Berita baik juga kepada sesiapa yang berminat untuk berdaftar menjadi SILVER PARTNER akan terus dinaikkan menjadi GOLD PARTNER.. Woooowwwww... Sangat-sangat berbaloi...

Semua "KEISTIMEWAAN" ini hanya untuk SATU hari sahaja.. MARILAH REBUT PELUANG KEEMASAN INI..


Berminat untuk menjadi Ahli Minion, SILVER PARTNER atau GOLD PARTNER??? Boleh hubungi admin untuk mendapatkan penerangan yang lebih lanjut.. 
Wasap/Telegram: 019-3201012
Wasap/Telegram: 019-3201012
Wasap/Telegram: 019-3201012

0 comments:

Post a Comment

Disclamer

Blog ellVita Susu Kambing adalah blog rasmi bagi produk keluaran i-Sihat Resources. Dari semasa ke semasa admin akan kongsikan tips gaya hidup sihat dengan mengamalkan pemakanan yang sihat dan mengikut sunnah Rasulullah s.a.w.

Amalkan minum susu kambing, sihat dapat, pahala pun dapat... Insya-Allah...

Amaran: Sekiranya anda mempunyai alahan pada hasil tenusu, sila dapatkan nasihat doktor sebelum mencuba apa-apa produk hasil tenusu.. Pihak admin tidak bertanggungjawab ke atas kesan sampingan yang mungkin dihadapi oleh anda.. Perkongsian dalam blog adalah berdasarkan pengalaman admin mengamalkan i-Sihat Susu Kambing dan testimoni dari pelanggan..
Powered by Blogger.