1st Time Joint Karnival

Salam i-Sihat, u sihat.. Insya-Allah, kita semua sihat.. Woooowwww.. Lama admin tak bersiaran.. huhuhu.. Sorry ye.. 

Admin pun manusia biasa, ada kalanya ujian yang menimpa menjadikan admin jatuh.. Tapi takpe, macam biasa.. Jatuh admin hanya sementara coz admin yakin Allah dah sediakan jalan untuk admin bangun kembali..
Ok, sebenarnya last week, 1st time admin joint karnival.. Memang bercampur baur perasaan.. Maklum la.. Admin ni pemalu orangnya.. hahahahaha..


Lepas ni, kalau ada lagi program macam ni, admin nak joint lagi.. Bila bertemu pelanggan secara tak langsung dapat menghilangkan sifat pemalu admin ni..


Nota Que: Malu-malu pun, bila ada yang bertanya tentang i-Sihat, laju je admin buat penerangan.. Hahahaha.. 


0 comments:

Post a Comment

Disclamer

Blog ellVita Susu Kambing adalah blog rasmi bagi produk keluaran i-Sihat Resources. Dari semasa ke semasa admin akan kongsikan tips gaya hidup sihat dengan mengamalkan pemakanan yang sihat dan mengikut sunnah Rasulullah s.a.w.

Amalkan minum susu kambing, sihat dapat, pahala pun dapat... Insya-Allah...

Amaran: Sekiranya anda mempunyai alahan pada hasil tenusu, sila dapatkan nasihat doktor sebelum mencuba apa-apa produk hasil tenusu.. Pihak admin tidak bertanggungjawab ke atas kesan sampingan yang mungkin dihadapi oleh anda.. Perkongsian dalam blog adalah berdasarkan pengalaman admin mengamalkan i-Sihat Susu Kambing dan testimoni dari pelanggan..
Powered by Blogger.