Bersifat Anti-Radang

Seorang pelanggan bertanya kenapa lepas minum vachoc selsema anak dia hilang? 
.
Ok salah satu khasiat susu kambing ialah bersifat anti-radang dan juga mengurangkan mukus (lendir). InshaAllah sangat baik di amalkan setiap pagi dan malam. Yang asyik 'berair' pagi-pagi lepas ambil wudhuk elok amalkan minum susu i-sihat. 
.
vachoc adalah Formulasi 10 makanan tambahan dengan khasiat susu kambing...vachoc juga adalah Susu dengan 2 rasa...Tidak boleh di sangkal lagi kesedapan dan kesitimewaan vachoc 10 Plus ini.
.
Sekali cuba berkali-kali nak...
.
#isihatyousihatsemuasihat
#vachoc10PlusTerbaik

0 comments:

Post a Comment

Disclamer

Blog ellVita Susu Kambing adalah blog rasmi bagi produk keluaran i-Sihat Resources. Dari semasa ke semasa admin akan kongsikan tips gaya hidup sihat dengan mengamalkan pemakanan yang sihat dan mengikut sunnah Rasulullah s.a.w.

Amalkan minum susu kambing, sihat dapat, pahala pun dapat... Insya-Allah...

Amaran: Sekiranya anda mempunyai alahan pada hasil tenusu, sila dapatkan nasihat doktor sebelum mencuba apa-apa produk hasil tenusu.. Pihak admin tidak bertanggungjawab ke atas kesan sampingan yang mungkin dihadapi oleh anda.. Perkongsian dalam blog adalah berdasarkan pengalaman admin mengamalkan i-Sihat Susu Kambing dan testimoni dari pelanggan..
Powered by Blogger.