Selebriti Memilih i-Sihat... Anda???

Assalammualikum w.b.t... Salam i-sihat, u-sihat.. Insya-Allah, kita semua sihat.. Susu Kambing i-Sihat semakin berkembang dan mula mendapat kepercayaan dikalangan peminat susu kambing..  

Mesti ramai yang minat pada pelakon putih gebu bertudung dan berwajah manis.. Siapa lagi kalau bukan Mira Filzah.. Nah admin belanja pic MF dengan PB....

 Selain MF, mesti ramai yang terinsaf dengan lakonan mantap daripada si penggali kubur.. Siapa lagi kalau bukan Tok Adi.. 

Ya, Tok Adi dan Mira Filzah turut mempercayai susu kambing keluaran i-Sihat.. Selain tu, Iron Lady Malaysia juga memilih susu kambing i-Sihat..

Wah, tak sangka betul.. Penyanyi bersuara kaset pun memilih i-Sihat.. Admin memang minat suara penyanyi ni dari zaman admin sekolah lagi.. Pemenang tempat kedua Gegar Vaganza musim ke2, Ezad Lazim.. 


Ni testimoni dari Datuk Maznah Hamid.. Jommmm, layan sama-sama...

 
Waaaahhhhhh!!!!! Admin rasa semakin teruja.. Ini bukan gosip-gosip liar.. Ini kenyataan..
Admin nak bagi tahu ni, Mantan Perdana Menteri kita pun memilih i-Sihat...
Biar betul??? Admin ni gebang je lebih!!!

Kenapa??? Tak percaya ke??? Haaaahhhhh, ni admin kasi bukti...

Terima kasih Tun M, kerana mempercayai produk i-Sihat.. Semoga Tun M, kekal sihat dengan mengamalkan susu kambing i-Sihat.. Amin..

 


Nota Que: Nak cuba rasa kelazatan susu kambing i-Sihat??? Boleh buat pesanan di menu Borang Pesanan..

0 comments:

Post a Comment

Disclamer

Blog ellVita Susu Kambing adalah blog rasmi bagi produk keluaran i-Sihat Resources. Dari semasa ke semasa admin akan kongsikan tips gaya hidup sihat dengan mengamalkan pemakanan yang sihat dan mengikut sunnah Rasulullah s.a.w.

Amalkan minum susu kambing, sihat dapat, pahala pun dapat... Insya-Allah...

Amaran: Sekiranya anda mempunyai alahan pada hasil tenusu, sila dapatkan nasihat doktor sebelum mencuba apa-apa produk hasil tenusu.. Pihak admin tidak bertanggungjawab ke atas kesan sampingan yang mungkin dihadapi oleh anda.. Perkongsian dalam blog adalah berdasarkan pengalaman admin mengamalkan i-Sihat Susu Kambing dan testimoni dari pelanggan..

VideoBar

This content isn't available over encrypted connections yet.
Powered by Blogger.