Cara Mudah Bancuh i-Sihat

Salam i-Sihat, u sihat.. Insya-Allah, kita semua sihat.. 

Kali ni admin nak share cara mudah bancuh i-Sihat susu kambing menggunakan flask.. Cuma perlu goncang-goncang dan goayang-goyang je.. hehehehe..
Hhhaaaaaaaa... Mudah je kan.. Susu larut sepenuhnya.. Takde ketul-ketul.. Meh, cepat-cepat contact admin.. Order 3 kotak ke atas dapat free flask (sementara stok masih ada)..


Nota Que: Hubungi admin 019-3201012 untuk belian atau pertanyaan..

0 comments:

Post a Comment

Disclamer

Blog ellVita Susu Kambing adalah blog rasmi bagi produk keluaran i-Sihat Resources. Dari semasa ke semasa admin akan kongsikan tips gaya hidup sihat dengan mengamalkan pemakanan yang sihat dan mengikut sunnah Rasulullah s.a.w.

Amalkan minum susu kambing, sihat dapat, pahala pun dapat... Insya-Allah...

Amaran: Sekiranya anda mempunyai alahan pada hasil tenusu, sila dapatkan nasihat doktor sebelum mencuba apa-apa produk hasil tenusu.. Pihak admin tidak bertanggungjawab ke atas kesan sampingan yang mungkin dihadapi oleh anda.. Perkongsian dalam blog adalah berdasarkan pengalaman admin mengamalkan i-Sihat Susu Kambing dan testimoni dari pelanggan..

VideoBar

This content isn't available over encrypted connections yet.
Powered by Blogger.