Jalan-jalan Terjumpa i-Sihat

Salam i-Sihat, u sihat.. Insya-Allah, kita semua sihat.. Admin sesaja buat blogwalking... Woooowwww... Lebih dari 10 blog bercerita pasal i-Sihat Susu Kambing.. Terharunya.. Dalam masa yang sama admin rasa bangga coz i-Sihat semakin diterima ramai.. 
Ni antara blog yang rancak bercerita tentang kebaikan i-Sihat.. Klik pada nama blogger untuk baca pandangan mereka mengenai i-Sihat..
Semuanya memuji kelazatan susu kambing i-Sihat berkongsi khasiat meminum susu kambing.. Susu kambing sangat sesuai untuk ibu mengandung dan ibu yang menyusukan bayi.. 

Sedap memang sedap.. Tiap-tiap hari mesti minum.. Kalau nak lebih tenaga, admin minum VaChoc.. Risau kulit kusam, admin minum Premium Berry.. Pagi-pagi makan bijirin untuk sarapan dengan i-Sihat perisa asli.. Dulu-dulu, setiap minggu admin akan beli susu untuk dimakan dengan bijirin.. Sejak ada i-Sihat ni, admin dah tak perlu risau susu segar tamat tempoh.. Nak makan je, admin cuma perlu kocak-kocak.. Memudahkan dan menjimatkan masa dan wang.. hehehe..

 
Nota Que: Nak rasa kesedapan i-Sihat?? meh contact admin: 019-3201012.. Ada free gift menarik menanti anda..

1 comments:

Disclamer

Blog ellVita Susu Kambing adalah blog rasmi bagi produk keluaran i-Sihat Resources. Dari semasa ke semasa admin akan kongsikan tips gaya hidup sihat dengan mengamalkan pemakanan yang sihat dan mengikut sunnah Rasulullah s.a.w.

Amalkan minum susu kambing, sihat dapat, pahala pun dapat... Insya-Allah...

Amaran: Sekiranya anda mempunyai alahan pada hasil tenusu, sila dapatkan nasihat doktor sebelum mencuba apa-apa produk hasil tenusu.. Pihak admin tidak bertanggungjawab ke atas kesan sampingan yang mungkin dihadapi oleh anda.. Perkongsian dalam blog adalah berdasarkan pengalaman admin mengamalkan i-Sihat Susu Kambing dan testimoni dari pelanggan..
Powered by Blogger.