Laman Web Rasmi i-Sihat

Salam i-Sihat, u sihat.. Insya-Allah, kita semua sihat.. Admin excited nak bagi tahu kepada semua.. Web rasmi i-Sihat kini sudah boleh dilayari..
Design web cun melecun.. Menu yang mesra pelanggan.. Senarai pengedar pun ada.. hehehehe.. Cuba la cari nama admin.. Senang cakap, apa sahaja yang anda nak tahu tentang i-Sihat ada di web rasmi i-Sihat..

Ok, admin dah copy nama pengedar i-Sihat dan masukkan dalam blog.. So dapat memudahkan anda semua mengenali pengedar i-Sihat yang berhampiran dengan kawasan anda..

Boleh tengok kat menu PENGEDAR.. Dan boleh juga terus layari web rasmi i-Sihat.. www.isihat.com.my


Nota Que: Jom ramai-ramai kita serbu web i-Sihat.. Banyak info menarik untuk semua..

0 comments:

Post a Comment

Disclamer

Blog ellVita Susu Kambing adalah blog rasmi bagi produk keluaran i-Sihat Resources. Dari semasa ke semasa admin akan kongsikan tips gaya hidup sihat dengan mengamalkan pemakanan yang sihat dan mengikut sunnah Rasulullah s.a.w.

Amalkan minum susu kambing, sihat dapat, pahala pun dapat... Insya-Allah...

Amaran: Sekiranya anda mempunyai alahan pada hasil tenusu, sila dapatkan nasihat doktor sebelum mencuba apa-apa produk hasil tenusu.. Pihak admin tidak bertanggungjawab ke atas kesan sampingan yang mungkin dihadapi oleh anda.. Perkongsian dalam blog adalah berdasarkan pengalaman admin mengamalkan i-Sihat Susu Kambing dan testimoni dari pelanggan..
Powered by Blogger.