Kupon Tebus Hadiah

Salam i-Sihat, u sihat.. Insya-Allah, kita semua sihat.. Sorry, admin terlupa nak post entry Kupon Tebus Hadiah.. 
Perasan tak, kat telinga kotak ada kupon tebus hadiah??? Caranya, anda hanya perlu gunting kupon hadiah yang terdapat pada telinga kotak.. Kumpulkan sehingga cukup 20 set atau 30 set.. Kemudian hantarkan set kupon hadiah beserta Borang Testimoni & Tebus Kupon i-Sihat ke alamat berikut:

i-Sihat Resources
No. 17, Jalan PH 2/2, Putra Heights,
Off Jalan Maktab,
43650 Bangi,
Selangor Darul Ehsan.

Kalau anda pengguna i-Sihat Asli dan VaChoc, anda hanya perlu kumpul 20 set kupon untuk tebus hadiah.. Bagi penggemar i-Sihat Premium Berry pula, anda perlu mengumpul 30 set kupon hadiah..
 Borong penebusan anda boleh perolehi di bawah ni.. Klik icon pop-out pada dokumen di bawah untuk download atau print borang..




Nota Que: Jom kira dah ada berapa kupon hadiah yang terkumpul.. Nanti boleh tebus hadiah menarik dari i-Sihat..

0 comments:

Post a Comment

Disclamer

Blog ellVita Susu Kambing adalah blog rasmi bagi produk keluaran i-Sihat Resources. Dari semasa ke semasa admin akan kongsikan tips gaya hidup sihat dengan mengamalkan pemakanan yang sihat dan mengikut sunnah Rasulullah s.a.w.

Amalkan minum susu kambing, sihat dapat, pahala pun dapat... Insya-Allah...

Amaran: Sekiranya anda mempunyai alahan pada hasil tenusu, sila dapatkan nasihat doktor sebelum mencuba apa-apa produk hasil tenusu.. Pihak admin tidak bertanggungjawab ke atas kesan sampingan yang mungkin dihadapi oleh anda.. Perkongsian dalam blog adalah berdasarkan pengalaman admin mengamalkan i-Sihat Susu Kambing dan testimoni dari pelanggan..

VideoBar

This content isn't available over encrypted connections yet.
Powered by Blogger.