Azam 2017

Assalammualaikum w.b.t... Salam i-Sihat, u-sihat.. Insya-Allah, kita semua sihat.. Selamat Tahun Baru 2017.. Apa azam tahun baru readers???
Mini opis admin di rumah.. Tengah survey nak beli rak untuk letak stok susu..
Apa azam tahun baru admin???

Sudah tentulah nak jadi pengedar i-Sihat Susu Kambing yang berjaya dan dikenali ramai... Insya-Allah.. Setiap kali solat tahajjud, itulah yang admin doa..

Admin ada dapat offer dari HQ untuk jadi stokis daerah.. Tapi admin masih berfikir lagi.. Memandangkan jadual admin yang padat kerana terikat dengan kerja hakiki, kerja part-time dan business online.. Admin memang bercita-cita tinggi.. Nak jadi stokis dan sewa kedai untuk letak stok i-Sihat susu kambing..

Setakat ni admin cuma menumpang letak stok i-Sihat susu kambing di kedai jamu berdekatan dengan rumah admin (Bagan Serai, Perak), kedai makan kawan admin (Penang), dan kedai kawan admin di Baling, Kedah.. Amboiiii... Sampai 3 negeri melangkaunya.. hehehehe..

Ok, ni admin nak bagi tau.. Kepada yang berminat nak tester i-Sihat susu kambing boleh order dengan admin..
Sticker sachet yang belum dipotong.. Walaupun HQ dah tak keluarkan tester, tapi admin dah dapatkan kebenaran untuk buat tester ni.. Tak sabar admin nak edarkan dan nak lebih ramai orang menikmati kesedapan minuman i-Sihat susu kambing.. Kerana i-Sihat bebas dari bau hamis dan tanpa gula tambahan..
Sticker yang dah siap dipotong.. hehehehe.. Tak pasal-pasal, cermin tingkap nako jadi mangsa.. Nak gunting satu persatu kan lambat.. So senang guna pisau je.. Admin siap bawa balik sekeping mozek untuk dijadikan alas untuk toreh pisau.. Tapi pisau jadi cepat tumpul dan potongan jadi tak cantik.. Disebabkan admin asyik mengeluh potongan tak kemas, pembantu admin carikan cermin tingkap nako untuk admin guna.. hahahaha.. So akhirnya berjaya juga..
Haaahhhhhhh... Inilah hasilnya setelah admin lekatkan pada sachet mengikut perisanya.. Nanti admin nak print lagi.. Seronok juga potong dan lekat ni.. Rasa macam ada mini kilang pula kat rumah ni.. hahahaha... Admin ni serba boleh, kan... (Korang kena kata, ya.. Bagi la peluang admin nak perasan.. hahahaha..)
Lepas siap lekatkan sticker pada sachet, kerja-kerja mengecop (ada ke perkataan ni???) maklumat admin pada flyers pula.. Tengok la berapa punya tebal flyers yang HQ bagi pada admin..
Akhir sekali, admin stapler sample susu bersama dengan kalender dan flyers yang akan admin edarkan melalui pos dan by-hand... 

Semoga dengan usaha yang sedikit ini, akan membuka minat lebih ramai orang untuk mencuba dan mengamalkan meminum i-Sihat susu kambing.. Itulah harapan admin.. Admin nak sebarkan kebaikkan meminum i-Sihat susu kambing.. Insya-Allah, sihat dapat, pahala pun dapat..


Nota Que: Masa duk sibuk tangkap pic ni, admin terfikir nak buat 1 contest.. Tunggu entry berikutnya...

0 comments:

Post a Comment

Disclamer

Blog ellVita Susu Kambing adalah blog rasmi bagi produk keluaran i-Sihat Resources. Dari semasa ke semasa admin akan kongsikan tips gaya hidup sihat dengan mengamalkan pemakanan yang sihat dan mengikut sunnah Rasulullah s.a.w.

Amalkan minum susu kambing, sihat dapat, pahala pun dapat... Insya-Allah...

Amaran: Sekiranya anda mempunyai alahan pada hasil tenusu, sila dapatkan nasihat doktor sebelum mencuba apa-apa produk hasil tenusu.. Pihak admin tidak bertanggungjawab ke atas kesan sampingan yang mungkin dihadapi oleh anda.. Perkongsian dalam blog adalah berdasarkan pengalaman admin mengamalkan i-Sihat Susu Kambing dan testimoni dari pelanggan..

VideoBar

This content isn't available over encrypted connections yet.
Powered by Blogger.